ДИЗАЈН И ХОСТИНГ ВО ЕДНО
 
 
 
• дизајн на 4 html страници
• идејно решение на првата
страна
• препорачливо за обична
веб презентација
 
ЦЕНА:
- со STARTER пакет
7.500 ден.
- со BASIC пакет
9.000 ден.
 
 
 
 
• изработка на целосен веб
сајт (до 10 html страници)
• идејно решение на првата
страна
• e-mail формулар
• препорачливо за
напредна веб презентација
 
ЦЕНА:
- со BASIC пакет
15.000 ден.
- со ADVANCE пакет
18.000 ден.
 
 
 
 
• изработка на целосен веб
сајт со користење на бази
на податоци
• идејно решение на првата
страна
• препорачливо за
продавница на интернет,
on-line магацин, интернет
портал и др.
 
ЦЕНА: *
- од 30.000 ден. до ?
(во зависност од комплексноста на сајтот)
 
 
 
Цената се однесува на првата година, за следната година се плаќа само хостинг пакет кој е изберен.
* Во цената не е вклучен хостинг пакет кои може да биде по избор: ADVANCE или POWER
Подетални информации за веб дизајн и други мултимедиални решениа што ги нуди makserver.com можете да ги добиете на следната страна.

Accept Credit Cards Online
makserver користи 2checkout.com

© Copyright 2003, makserver.com. All Rights Reserved